ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ELITE REAL HOME

ELITE STORY LINE PROJECT

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Στην ELITE REAL HOME, η ομάδα μας δεσμεύεται να κρατάει τους πελάτες μας ενημερωμένους κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων κατασκευής της κατοικίας τους με φωτογραφίες και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Χάρη στη μεγάλη μας εμπειρία στη διαχείριση κτιρίων με διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εμπορικά ακίνητα και άλλα έργα υπό κατασκευή που εσείς επιθυμείτε, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

ELITE STORY LINE PROJECT

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – OPEN 24-25

Περιγραφή διαμερισμάτων

ID: 2173

Σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο σημείο, κοντά στη θάλασσα αλλά παράλληλα μακριά από το θόρυβο της ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, υπό ανέγερση διαμερίσματα δυο λεπτά από την παραλία στην οδό Ναυαρίνου με άμεση πρόσβαση στην πόλη από την οδό Κρήτης.

υπό ανέγερση οικοδομή

Ανέγερση τριώροφης οικοδομής επί pilotis με υπόγειο και θέσεις πάρκινγκ (ενεργειακή κατάταξη κτιρίου Α+)

Σε νεόδμητη γειτονία μεταξύ Λακωνικής και Αύρας, 750 μέτρα από την οδό Ναυαρίνου, υπό ανέγερση διαμερίσματα και μεζονέτες σε οικόπεδο 800 τ.μ. Προβλεπόμενη έναρξη εργασιών 1.2025

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – OPEN 25-26

Περιγραφή διαμερισμάτων

ID: 2298

υπό ανέγερση οικοδομή

Ανέγερση τριώροφης οικοδομής επί pilotis με υπόγειο και σοφίτες (ενεργειακή κατάταξη κτιρίου Α)

Πλεονεκτήματα

Γιατί να αγοράσω νεόδμητο

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά ενός νεόδμητου διαμερίσματος. Κάποια από αυτά περιλαμβάνουν:

1. Νέα εγκατάσταση: Το νεόδμητο διαμέρισμα περιλαμβάνει νέες εγκαταστάσεις, όπως ηλεκτρικά, υδραυλικά και συσκευές, τα οποία είναι λιγότερο πιθανό να χρειάζονται συντήρηση ή επισκευή.

2. Σύγχρονες ανέσεις: Τα νεόδμητα διαμερίσματα προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμό, θέρμανση, θωρακισμένη πόρτα, ασανσέρ, αποθήκη και πάρκινγκ.

3. Ενεργειακή απόδοση: Τα νεόδμητα διαμερίσματα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με πρότυπα αποδοτικής ενέργειας, παρέχοντας χαμηλότερα κόστη λειτουργίας.

4. Επιλογές εξατομίκευσης: Η αγορά ενός νεόδμητου διαμερίσματος σας επιτρέπει να επιλέξετε τις επιλογές εξατομίκευσης, όπως τα χρώματα, τα υλικά και τα φινιρίσματα.